Yann-Online Mobiel Menu

​Woonplaid

Toon lef in je interieur en kies voor een woonplaid van YANN. Een interieur straalt uit waar jij voor staat. Laat zien dat je karakter hebt door niet te kiezen voor standaard maar voor iets anders. Een woonplaid kan namelijk erg stoer zijn. Hoe? Door het gebruik van robuust materiaal en een andere manier van weven. Daardoor krijgt de woonplaid van YANN een eigen gedurfde look. Passend in het interieur van de moderne man of vrouw. Geef jouw huis karakter met YANN.

Interieur

De moderne man wil te allen tijde goed voor de dag komen. Of het nu gaat om zijn kleding of zijn interieur. Hij weet precies wat hij wil en heeft een duidelijke eigen mening. Hij vindt functionaliteit belangrijk maar ook een goede look. Hij is op zoek naar de ideale combinatie tussen beiden. De woonplaid van YANN past perfect in dit plaatje. Stoer en toch stijlvol. Net even anders dan de rest. YANN weet wat er in een modern huis nodig is. Terwijl andere merken veel van hetzelfde brengen, maakt YANN duidelijk andere keuzes. YANN durft lef te tonen.

Fashion

Naast uitstraling gaat YANN ook altijd voor hoge kwaliteit. De producten zijn duurzaam en gaan lange tijd mee. De ontwerpers van YANN hebben allemaal een achtergrond in de fashionindustrie. Ze zijn dus gewend om de trends goed in de gaten te houden. De uitdaging van YANN is om de trends in de mode door te voeren in het woontextiel. Door robuuste stoffen te gebruiken zoals canvas en deze stof verschillende wassingen te laten ondergaan. Dan krijg je de voor YANN zo kenmerkende look. YANN herken je ook aan de grote logo’s op bijvoorbeeld handdoeken. Het merk wil zich vestigen als stijlvol en stoer.

Kussens

Naast een woonplaid heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Style je woonkamer bijvoorbeeld af met kussens van YANN. Deze hebben een robuuste en pittige look en passen in het interieur van de moderne man. Maar YANN is er ook voor in de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een stoere beddensprei of een stijlvol dekbedovertrek. Voor in de badkamer zijn er handdoeken en een Turkse hamamdoek. Alle producten hebben een ding gemeen: ze zijn stoer en stijlvol.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.