Yann-Online Mobiel Menu

​Woondeken

Toon lef, wees onderscheidend met een woondeken van YANN. Je interieur laat namelijk zien wie je bent. YANN heeft kussens, plaids en woondekens in het assortiment die meer gedurfd zijn. Ze hebben een stoere en ruige look. De woondeken is gemaakt van exclusieve stof van een hoge kwaliteit. En dat met een mannelijke uitstraling. YANN weet precies wat een man nodig heeft om zijn interieur karaktervol te maken.

Modern

Interieur is belangrijk voor de moderne man. Hij weet precies wat hij wil en gaat steeds vaker voor stijlvol met een pittige twist. Maar functionaliteit is ook belangrijk. Een woondeken van YANN past helemaal in dat plaatje. De woondeken is namelijk in alle opzichten mannelijk en heeft een stoere uitstraling. Woontextiel met deze specifieke uitstraling is tot nu toe nog niet op de markt gebracht. Andere aanbieders richten zich voornamelijk op de vrouw terwijl de man ook in huis woont en leeft. YANN wil ook de man aanspreken.

Fashion

Alleen stoffen en materialen van hoge kwaliteit worden gebruikt door de ontwerpers van YANN. Wat zijn de trends op het gebied van mode? En hoe kunnen we deze trends doorvertalen naar het interieur? Dat zijn vragen waar de ontwerpers zich mee bezighouden. Wat ze zien in de fashion, gebruiken ze om producten te ontwerpen voor YANN. Ze werken met mooie wassingen en grote logo’s. Daardoor ontstaat er een uitsproken uitstraling in de huiskamer. Jouw huis krijgt karakter met het woontextiel van YANN.

Kussens

Naast een woondeken heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Zoals een beddensprei, dekbedovertrekken, handdoeken en kussens voor in een stoer interieur. Kwaliteit en uitstraling staan altijd voorop. Het woontextiel van YANN heeft altijd een stoere uitstraling en past in het eigentijds interieur van elke moderne man. Jouw huis krijgt karakter met YANN. De collectie wordt dan ook constant aangepast aan de trends in de mode terwijl kwaliteit en duurzaamheid belangrijk blijven. YANN wil ervoor gaan zorgen dat woningtextiel een verlengstuk wordt van de fashionindustrie. En YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van bijvoorbeeld een woondeken.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.