Yann-Online Mobiel Menu

Stoer dekbedovertrek

De moderne man kiest voor een stoer dekbedovertrek van YANN. De slaapkamer is een van de meest gebruikte plekken in het huis en straalt meestal veel persoonlijkheid uit. Daarnaast wordt de slaapkamer tegenwoordig ook vaak gebruikt om te werken of te mediteren. Kortom, het is een essentiƫle ruimte in het huis. Toon ook in je slaapkamer lef door te kiezen voor een stoer dekbedovertrek van YANN. Zo krijgt je slaapkamer karakter. Jouw karakter.

Stijlvol

Waarom zou je je vrouw of vriendin het beddengoed laten uitkiezen? Jij brengt evenveel tijd door in de slaapkamer en hebt een eigen smaak. Laat zien wat voor karakter je hebt door te kiezen voor YANN. Dit nieuwe en veelbelovende merk heeft namelijk stoer en stijlvol beddengoed in de collectie. Een stoer dekbedovertrek dat ook bij je vrouw in de smaak zal vallen. Waarom? Omdat YANN altijd kiest voor stijlvol met een stoere twist. Bijvoorbeeld door de afbeelding van een vintage vloerkleed af te drukken op een dekbedovertrek.

Trends

YANN merkte dat er voor de man eigenlijk weinig te kiezen valt op het gebied van woontextiel. De concurrentie richt zich voornamelijk op de vrouw en brengt veel van hetzelfde. YANN wil dat anders doen. De ontwerpers houden bijvoorbeeld de trends in de fashionindustrie goed in de gaten en vertalen deze naar het woontextiel. Bijvoorbeeld door verschillende wassingen op de stoffen toe te passen. Net als je gewend bent bij je favoriete jeans. Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk voor YANN. Er worden dan ook alleen maar materialen van een hoge kwaliteit gebruikt. Deze combinatie zorgt voor een stoere collectie woontextiel. YANN is een merk dat karakter toont.

Beddensprei

YANN heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van woontextiel. Niet alleen in de slaapkamer kom je YANN tegen maar ook in de badkamer en woonkamer. YANN heeft badtextiel, woondekens en kussens in het assortiment. Ook hier staan kwaliteit en duurzaamheid weer voorop. Het woontextiel van YANN heeft een ding gemeen: het heeft een stoere uitstraling en past altijd in een eigentijds interieur. Met het woontextiel van YANN geef je jouw huis karakter en toon je lef. YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van een stoer dekbedovertrek.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.