Yann-Online Mobiel Menu

​Plaid kopen

Wil je een stoere plaid kopen dan ben je bij YANN aan het juiste adres. Met een plaid van YANN toon je lef in huis. Woninginrichting wordt steeds belangrijker. De moderne man besteedt veel tijd en aandacht aan zijn interieur. Hij vindt het belangrijk dat zijn interieur uitstraalt waar hij voor staat. Want waarom zou hij niet zelf een plaid kopen of een dekbedovertrek uitkiezen? De man van tegenwoordig weet precies wat hij wil en gaat daar dan ook voor. Voor deze man heeft YANN een collectie van stoer woontextiel op de markt gebracht. Stijlvol en van een robuuste kwaliteit.

Duurzaam

YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat zich voornamelijk richt op mannen. YANN biedt woontextiel aan dat net even anders is. Met een stoere uitstraling maar ook stijlvol. Het woontextiel van YANN past thuis in elk eigentijds interieur. Ben je op zoek naar pittige kussens voor op de bank? Of wil je een stijlvolle plaid kopen? Dan is YANN precies waar je moet zijn. YANN weet wat de eigentijdse man nodig heeft om zijn huis karakter te geven. Daarbij blijven kwaliteit en uitstraling altijd voorop staan. YANN vindt duurzaamheid ook belangrijk. Zodat je lange tijd van je interieurartikelen kunt genieten.

Robuust

Mannen gaan niet alleen voor het uiterlijk maar kijken ook naar functionaliteit. YANN biedt de ideale combinatie tussen beiden. YANN gaat voor gebruiksgemak, je plaid moet natuurlijk wel gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast is uitstraling zeker zo belangrijk. De plaids van YANN zijn net even anders dan de rest. Er worden robuuste stoffen gebruikt waardoor een stoer effect ontstaat. Het team achter YANN heeft ruime ervaring in de fashionindustrie en weet dus wat er in de mode is. Deze trends worden weer doorvertaald naar het woontextiel. Zodat jouw huis altijd bij de tijd blijft.

Kussens

Wil je een plaid kopen voor op de bank, kijk dan ook eens naar de kussens van YANN. Deze kussens passen perfect bij de plaid, omdat ze beiden dezelfde ruige uitstraling hebben. De collectie van YANN is nog breder. Voor de slaapkamer zijn er dekbedovertrekken in dezelfde stoere stijl en beddenspreien. YANN richt zich ook op de badkamer door handdoeken op de markt te brengen met een all-over print. Of kies voor een stoere Turkse hamamdoek.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.