Yann-Online Mobiel Menu

Plaid katoen

Met een plaid van katoen van YANN geef je de woonkamer of slaapkamer direct een stoere en stijlvolle look. Een goed interieur is belangrijk, het weerspiegelt namelijk een deel van je karakter. Laat met je interieur zien wie jij bent. Door bijvoorbeeld te kiezen voor ruige canvas kussens en een plaid van katoen in een stijlvolle uitstraling. YANN is een nieuw merk dat mannelijk en stoer woontextiel in de collectie heeft. Kies je voor YANN, dan kies je altijd voor karakter.

Mannen

De doelgroep van YANN is de eigentijdse en moderne man. Maar ook de stoere vrouw kan bij YANN terecht. YANN weet heel goed waar deze man behoefte aan heeft. Hij gaat voor stoer maar toch ook stijlvol. En voor praktisch en functioneel. Mannelijk met een ruige twist. Hij kiest bijvoorbeeld voor een plaid van katoen van hoge kwaliteit met een pittige uitstraling. Of voor een beddensprei van robuust materiaal die er stoer uitziet. YANN brengt niet veel van hetzelfde maar weet zich te onderscheiden door lef te tonen.

Herkenbaar

Niet alleen een goede look is belangrijk voor YANN. Ook duurzaamheid en kwaliteit heeft het merk hoog in het vaandel staan. Want YANN vindt het heel normaal dat een plaid van katoen of een dekbedovertrek lang meegaat. Zodat je lang kunt genieten van je spullen. Een ander kenmerk van YANN is dat het elementen uit de fashionindustrie gebruikt bij het ontwerpen van woningtextiel. De ontwerpers letten op de trends en gebruiken deze als inspiratie voor bijvoorbeeld kussens en dekbedovertrekken. Zo ondergaan sommige stoffen verschillende wassingen. Je krijgt dan de gebruikte look die je ook vaak ziet bij jeans. Zo weet YANN steeds te verrassen en creƫert het een herkenbare en ruige look.

Canvas kussens

Naast een plaid van katoen heeft YANN ook canvas kussens voor op de bank in het assortiment. Deze kussens passen perfect bij de plaid en maken je stoere interieur helemaal af. Maar YANN is in nog meer ruimtes aanwezig, zoals de badkamer en woonkamer. Er zijn luxe handdoeken met een all-over print voor in de badkamer. Voor in de slaapkamer heeft YANN luxe dekbedovertreksets en beddenspreien, wederom met een ruige look. YANN geeft jouw huis karakter.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.