Yann-Online Mobiel Menu

​Plaid grijs

Een plaid in de kleur grijs past perfect in een modern interieur. Bij YANN hebben ze verschillende soorten plaids in het assortiment die allemaal een ding gemeen hebben: een stoere uitstraling. Toon lef in je interieur en kies voor een plaid in de kleur grijs van YANN. YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat stoer en stijlvol woontextiel op de markt brengt. Met hun assortiment wil het merk voornamelijk de man aanspreken. Want waarom zou de man geen interieurartikelen kunnen uitzoeken? De moderne man weet juist precies wat hij wil en gaat daar dan ook voor. YANN weet precies wat deze man zoekt: karakter in zijn huis.

Interieur

Een interieur wordt vaak met zorg gekozen en laat zien waar jij voor staat. Kies je voor modern of toch klassiek met een ruige twist? Een plaid in de kleur grijs past in elk eigentijds interieur. De plaid is namelijk stoer door het gebruik van robuust materiaal. Daarmee creëer je een gedurfde look. Passend in het interieur van de moderne man of pittige vrouw. Met YANN kies je voor karakter.

Uitstraling

Niet alleen uitstraling is belangrijk voor YANN. Duurzaamheid en kwaliteit zijn ook belangrijke pijlers. Door altijd te kiezen voor materialen en stoffen van hoge kwaliteit blijven de producten van YANN lange tijd mooi. Daarnaast kijkt YANN, net als de moderne man, naar functionaliteit. En zoekt altijd naar de ideale combinatie tussen gebruiksgemak en uitstraling. Een plaid in de kleur grijs is hiervan een goed voorbeeld. Stijlvol maar toch met een stoere uitstraling. YANN weet wat de moderne man nodig heeft.

Kussens

Naast woonplaids heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Kies bij je plaid bijvoorbeeld kussens voor op de bank. Deze hebben een robuuste look door het gebruik van canvas. De stoere afwerking zorgt ervoor dat het kussen uniek is in zijn soort en past in het interieur van de moderne man. YANN is er ook voor in de slaapkamer. Het assortiment dekbedovertrekken heeft een ruige uitstraling. En een beddensprei van YANN maakt het helemaal af. Voor in de badkamer zijn er handdoeken met grote logo’s en een Turkse hamamdoek. Alle producten hebben een ding gemeen: ze zijn stoer en stijlvol.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.