Yann-Online Mobiel Menu

Plaid bed

Een plaid voor op bed van YANN is onmisbaar in elke stoere slaapkamer. Per dag breng je ruim acht uur door in de slaapkamer, dus het is belangrijk dat daar een goede vibe hangt. Zorg er daarom voor dat je slaapkamer bij jou past en karakter uitstraalt. YANN weet wat daar voor nodig is. Het nieuwe merk in het woontextiel richt zich voornamelijk op mannen. Het heeft pittig en mannelijk bedlinnen in de collectie, zoals een plaid voor op bed of een beddensprei. Stoer en ruig, passend bij de moderne slaapkamer van de eigentijdse man. Met YANN in je slaapkamer toon je lef.

De man

YANN kiest voor de man, omdat het vindt dat er nog te weinig woontextiel op de markt is met een stoere en stijlvolle uitstraling. De concurrentie brengt veel van hetzelfde en richt zich voornamelijk op vrouwen. Terwijl de man van tegenwoordig ook een uitgesproken smaak heeft en bezig is met woninginrichting. De man kan heel goed zelf een plaid voor op bed uitkiezen of een ruig dekbedovertrek. YANN weet wat de man wil, stoer en stijlvol, praktisch en functioneel. Mannelijk met een ruige twist. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Herkenbaar

YANN vindt duurzaamheid en kwaliteit vanzelfsprekend belangrijk. Want mooie spullen moeten lang meegaan en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom werkt YANN alleen maar met duurzame materialen en stoffen van een hoge kwaliteit die tegelijkertijd een robuuste uitstraling hebben. Een voorbeeld hiervan is canvas. Een pittige stof die ontzettend stevig is. YANN kijkt ook voortdurend naar de trends in de fashionindustrie en pikken daar elementen uit voor hun ontwerpen. Sommige stoffen ondergaan bijvoorbeeld verschillende wassingen. En een plaid voor op bed heeft altijd een stoere uitstraling. Met YANN geef je je hele huis karakter.

Dekbedovertrek

Naast een plaid voor op bed heeft YANN ook luxe dekbedovertreksets voor in de slaapkamer. Ook in de woonkamer en badkamer is YANN aanwezig met kussens, woondekens, luxe handdoeken met een all-over print en Turkse hamamdoeken. De collectie van YANN is heel breed, met dezelfde stoere en stijlvolle uitstraling.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.