Yann-Online Mobiel Menu

​Plaid bank

Een plaid van YANN op je bank geeft je woonkamer direct een stoere uitstraling. YANN is een nieuw merk dat woontextiel op de markt brengt met een stijlvolle uitstraling. Hiermee richt YANN zich voornamelijk op de man. De moderne man van tegenwoordig heeft een uitgesproken smaak, op alle gebieden. Dus ook als het gaat om interieur. Waarom zou een man geen plaid voor op de bank kunnen uitzoeken? YANN weet wat de moderne man wil en heeft daarom een collectie van ruig woontextiel op de markt gebracht. Stijlvol maar van een robuuste kwaliteit. Zoals de man het graag ziet. Met YANN breng je karakter in jouw huis.

Aandacht

De moderne man besteedt veel tijd en aandacht aan zijn interieur. Hij heeft precies in zijn hoofd wat hij wil. Zijn interieur moet karakter hebben. Hij wil lef tonen door te kiezen voor een plaid op de bank die niet iedereen heeft. YANN helpt hem daarbij. Hoe? Door woontextiel aan te bieden dat past in een eigentijds huis met een mannelijke uitstraling. Dat doet YANN door keuzes te maken. Zo staan kwaliteit en uitstraling altijd voorop. De producten moeten stijlvol en stoer zijn, maar zeker ook duurzaam. Zodat je lange tijd van je spullen kunt genieten.

Functionaliteit

YANN kijkt bij het vervaardigen van hun woontextiel niet alleen naar uitstraling maar ook naar functionaliteit. Het merk is altijd op zoek naar de ideale combinatie tussen beiden. Omdat het team achter YANN jarenlang ervaring heeft in de fashionindustrie, worden modetrends makkelijk vertaald naar het woontextiel. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan. Daardoor ontstaat die herkenbare en stoere look.


Kussens

Naast een plaid voor op de bank heeft YANN bijvoorbeeld ook kussens in het assortiment. Deze hebben dezelfde pittige uitstraling als de woonplaids en passen daar dus prima bij.

YANN heeft ook handdoeken voor in de badkamer. Deze hebben een all-over print en zijn daardoor erg herkenbaar. Of kies voor een stoere Turkse hamamdoek. In de slaapkamer is YANN ook aanwezig. Met ruige en stijlvolle dekbedovertrekken en beddenspreien. Alle producten hebben een ding gemeen: ze zijn stoer en stijlvol.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.