Yann-Online Mobiel Menu

Nieuw interieurmerk YANN 

opvallend, met een ruige uitstraling

YANN is een musthave nieuw merk in woontextiel voor de eigentijdse en moderne man, waar ook de vrouw profijt van heeft. Eindelijk een merk dat lef toont en niet veel van hetzelfde brengt. YANN biedt stijlvolle dekbedovertrekken en luxe hand- en Turkse hamamdoeken, maar heeft ook kussens en stoere plaids in zijn collectie. YANN is al verkrijgbaar bij diverse interieurwinkels. Vanaf vandaag zijn de producten ook verkrijgbaar in de webshop.

Fashion en interieur komen samen

Vanuit zijn passie voor mode deed eigenaar Sidney van der Meijden onderzoek naar woontextiel dat ‘bold’ is, rauw en toch modern. Ook zocht hij naar producten die voor het gehele huis in één stijl te verkrijgen zijn. Beiden voldeden niet aan zijn criteria en met het merk YANN brengt hij daar verandering in. Hoge kwaliteit woontextiel dat met name de stoere, zelfstandige man aanspreekt, maar ook de vrouw niet vergeet.

Het team achter YANN komt uit de fashionindustrie en heeft de uitdaging om de trends in de mode door te voeren in de interieurbranche. YANN kenmerkt zich door o.a. het gebruik van robuuste stoffen en het laten ondergaan van verschillende wassingen. Met een kritisch oog voor kwaliteit en duurzame materialen. Stijlvol met een stoere twist en zoals Sidney noemt, is YANN ‘about living beyond the box’.

Achter de schermen

Achter de schermen wordt op dit moment verder gewerkt aan nieuwe contacten en samenwerking met andere interieurwinkels en shop-in-shop stores.


Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kan contact worden opgenomen met het persteam van YANN via www.yann-online.nl. Wil je een product ontvangen voor een review? Neem dan contact met ons op.