Yann-Online Mobiel Menu

​Mooie dekbedovertrekken

De mooie dekbedovertrekken van YANN hebben een ding gemeen: ze zijn stoer en eigentijds en passen in een moderne en mannelijke slaapkamer. Stijlvol is namelijk erg belangrijk voor YANN, ook in de slaapkamer. De slaapkamer van tegenwoordig wordt niet alleen gebruikt om in te slapen maar ook om bijvoorbeeld in te werken of te mediteren. Met de mooie dekbedovertrekken van YANN toon je lef in je slaapkamer.

Wie is YANN eigenlijk? Dit nieuwe en veelbelovende merk is een recente speler op de markt van het woontextiel en wil zich voornamelijk op de man richten. Ze brengen mooie dekbedovertrekken op de markt die ook pittig en stijlvol zijn. YANN is een merk dat karakter toont en niet veel van hetzelfde brengt. Stoer en ruig, passend bij de slaapkamer van de moderne man die wil laten zien wie hij is.

Eigen smaak

De moderne man heeft een uitgesproken smaak en een eigen mening. Hij wil daarom ook een stem hebben als het gaat om woninginrichting. Deze man gaat voor functioneel en stijlvol. Maar hij wil daar ook een ruige twist aan geven. Met de mooie dekbedovertrekken van YANN laat hij zien dat hij lef heeft en net iets anders wil dan de rest. YANN weet precies wat deze moderne man wil in zijn slaapkamer. En dat is net even iets anders. Zo gebruikt YANN moderne technieken om een stoere uitstraling te creëren. Door bijvoorbeeld het motief van een vintage vloerkleed af te drukken op een dekbedovertrek. Dat geeft een te gek effect. En je slaapkamer zit er direct stoer en toch stijlvol uit.

Lef

Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor YANN. Er worden alleen stoffen van een hoge kwaliteit gebruikt, waardoor de producten jarenlang meegaan. Bij YANN koop je dus niet alleen een look maar ook kwaliteit. Een ander belangrijk punt zijn modetrends. De mensen achter YANN hebben allemaal een achtergrond in de fashionindustrie. Een van de belangrijkste doelen is dan ook om de trends in de fashionindustrie door te vertalen naar het woontextiel. Want dat gebeurt tot nu toe nog veel te weinig. Hoe ze dat doen bij YANN? Door het gebruik van stoere stoffen en deze verschillende wassingen te laten ondergaan. Zo krijg je bijvoorbeeld een destroyed look die je ook vaak bij jeans ziet.

Plaids

Naast mooie dekbedovertrekken heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken, kussens en plaids. Ook bij deze producten staan kwaliteit en lef voorop.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN? Kijk dan verder op de website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op de contactpagina voor meer informatie.