Yann-Online Mobiel Menu

Luxe handdoeken

De luxe handdoeken van YANN zien er net even anders uit. Dat komt omdat YANN durft te kiezen. Bijvoorbeeld door een all-over print van het logo op de handdoeken af te drukken. Daardoor zijn de handdoeken herkenbaar en hebben een eigen duidelijke stijl. De luxe handdoeken van YANN zijn stijlvol en hebben een stoere twist. De tijd dat je alleen maar kon kiezen tussen saaie en kleurloze handdoeken is voorbij. YANN weet wat de eigentijdse badkamer nodig heeft. Door zich voornamelijk op mannen te richten boort YANN een nieuw gat in de markt aan. Met een collectie van stoer en stijlvol woontextiel is YANN de concurrentie altijd een stap voor. YANN durft lef te tonen en hoort thuis in elk mannelijk interieur.

Badkamer

Een goed en uitgesproken interieur is belangrijk voor de moderne man. Hij wil niet alleen in de woonkamer en slaapkamer goed voor de dag komen maar zeker ook in de badkamer. Hij houdt van kwaliteit en gaat voor stijlvol met een ruige twist. De luxe handdoeken van YANN passen perfect in dit plaatje. YANN werkt met stoffen van hoge kwaliteit, daardoor gaan de handdoeken lang mee. Ze blijven zacht en behouden hun oorspronkelijke kleur. Want duurzaamheid vindt YANN erg belangrijk, net als functionaliteit. De luxe handdoeken van YANN zijn dan ook overal te gebruiken.

Lef

Het team achter YANN heeft een achtergrond in de fashionindustrie. De modetrends worden op de voet gevolgd. Deze trends worden vervolgens vertaald naar het woontextiel.

Want de gedurfde stijl in de fashionindustrie zie je nauwelijks terug in het woontextiel en dat vindt YANN jammer. De doelstelling is dan ook om het woontextiel een verlengstuk van de fashionindustrie te laten worden. Eigen identiteit blijft altijd belangrijk. Bij YANN koop je niet alleen een look maar ook kwaliteit. YANN toont lef.

Dekbedovertrekken

YANN is niet alleen in de badkamer aanwezig maar ook in de woonkamer en slaapkamer. YANN verkoopt namelijk ook stoere dekbedovertrekken en beddenspreien. Voor in de woonkamer heeft YANN robuuste kussens en stijlvolle plaids. Alle interieurartikelen hebben een ding gemeen: ze passen prima in het huis van de moderne man of pittige vrouw.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN? Kijk dan verder op onze website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op de contactpagina voor meer informatie.