Yann-Online Mobiel Menu

‚ÄčLeuke dekbedovertrekken

YANN heeft leuke dekbedovertrekken voor de eigentijdse slaapkamer in het assortiment. In de slaapkamer zie je veel van iemands persoonlijkheid terug. Het is een van de meest private ruimtes in huis waar je je helemaal op je gemak moet voelen. YANN kan daar een steentje aan bijdragen met de vele leuke dekbedovertrekken die het in het assortiment heeft. Deze dekbedovertrekken zijn anders dan je gewend bent. Ze hebben een robuuste kwaliteit en de exclusieve afwerking zorgt ervoor dat je slaapkamer karakter krijgt. En dat is juist zo belangrijk.

Nieuw

YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat zich wil richten tot de man. Want die werd tot voor kort een beetje vergeten als het om woontextiel gaat. De concurrentie richt zich voornamelijk op alleen vrouwen en dat vindt YANN jammer. Want de moderne man heeft ook een mening en weet precies wat hij wil. Stoer en stijlvol woontextiel en geen concessies als het om praktisch gemak gaat. YANN maakt meer dan leuke dekbedovertrekken. YANN weet precies wat de man van tegenwoordig nodig heeft. Niet alleen in de slaapkamer maar ook in de woonkamer en badkamer.

Kwaliteit is belangrijk

YANN gebruikt alleen stoffen en materialen van hoge kwaliteit. Omdat het merk duurzaamheid erg belangrijk vindt. Jouw spullen moeten lange tijd meegaan, ook bij veelvuldig gebruik. Daarnaast laat YANN zich constant inspireren door de modetrends. Dat kan omdat het team achter YANN veel ervaring heeft in de fashionindustrie. Ze zijn gewend om in te springen op de laatste trends en deze te vertalen naar hun eigen producten. Dat zie je aan de technieken die de ontwerpers gebruiken, zo laten ze de stoffen verschillende wassingen ondergaan. Maar ook de dessins in de mode worden vertaald naar het woontextiel. Zo krijg je een unieke en ruige uitstraling in jouw huis. Je laat zien dat je lef hebt.

Assortiment

Naast leuke dekbedovertrekken en beddenspreien heeft YANN ook handdoeken, plaids en kussens in het assortiment. Bij alle producten is de combinatie van kwaliteit en uitstraling belangrijk. Het woontextiel is stoer en past in een eigentijds interieur. Met de producten van YANN krijgt jouw huis karakter. YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van interieurartikelen.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.