Yann-Online Mobiel Menu

Katoenen plaid

Met een katoenen plaid van YANN geef je de woonkamer of slaapkamer direct een stoere en stijlvolle uitstraling. Een goed en stijlvol interieur is belangrijk, je laat in een oogopslag zien wie je bent en waarvoor je staat. Dat doe je door te kiezen voor de juiste meubels. Maar woonaccessoires zijn net zo belangrijk. YANN weet dat. YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat mannelijk en meer ruiger woontextiel op de markt brengt. Net even wat anders dan je gewend bent. Met een katoenen plaid uit de collectie van YANN laat je zien dat je van stijlvol en stoer houdt en karakter durft te tonen.

Nieuw

YANN richt zich voornamelijk op de man, maar ook op de stoere vrouw. Omdat YANN weet dat de zelfbewuste man precies weet hoe hij zijn woning in wil richten. Dat hij goed in staat is om zelf kussens en een katoenen plaid uit te zoeken. Of een dekbedovertrek voor in de slaapkamer. De tijd dat alleen de vrouw het huis inrichtte, ligt ver achter ons. YANN helpt de man graag bij het kiezen. Daarom heeft het een uitgebreide collectie woontextiel op de markt gebracht. Stijlvol maar met een robuuste kwaliteit. Passend in een modern en eigentijds interieur.

Functionaliteit

Niet alleen een ruige uitstraling is belangrijk voor YANN. Ook duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. YANN vindt het namelijk belangrijk dat spullen lang meegaan. Ook al worden ze veelvuldig gebruikt. Of het nu gaat om een katoenen plaid of een dekbedovertrek. YANN bestaat uit een team dat ervaring heeft in de fashionindustrie. Dat komt goed uit, want de ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Die trends gebruiken ze weer voor hun ontwerpen. Dat zie je terug in het materiaalgebruik. Maar ook aan de verschillende soorten wassingen die de stoffen ondergaan om zo de juiste look te creƫren. Daardoor ontstaat die herkenbare en stoere look.

Kussens

Naast een katoenen plaid heeft YANN ook kussens voor op de bank in het assortiment. Deze hebben dezelfde ruige look als de woonplaids en passen prima in een eigentijds interieur. Maar YANN heeft nog meer te bieden. Zoals luxe handdoeken met een all-over print voor in de badkamer. Voor in de slaapkamer heeft YANN luxe dekbedovertreksets en beddenspreien, wederom om jouw huis karakter te geven.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.