Yann-Online Mobiel Menu

​Hip dekbedovertrek

In een eigentijdse slaapkamer hoort een hip dekbedovertrek thuis. De slaapkamer is een van de meest gebruikte en private plekken in het huis en daarom zien we hier veel van iemands persoonlijkheid terug, vaak veel meer dan in andere ruimtes. YANN is een nieuw merk dat bedlinnen van robuuste kwaliteit met exclusieve afwerkingen op de markt brengt. Net even anders dan de rest. Een must voor de eigentijdse en moderne man. YANN zorgt ervoor dat je slaapkamer karakter ademt. Jouw karakter.

Stoer

De moderne man weet precies wat hij wil. En YANN speelt daarop in. Stoer en stijlvol woontextiel en geen concessies als het om praktisch gemak gaat. Mannelijk met een mysterieuze twist. Een hip en duurzaam dekbedovertrek van hoge kwaliteit. Een segment dat eigenlijk nog ontbreekt in het assortiment van verschillende aanbieders van woontextiel. De man wordt maar zelden aangesproken. YANN is in dit gat gesprongen.

Trends

De ontwerpers van YANN werken alleen maar met stoffen van hoge kwaliteit. Ze houden de trends in de mode nauwlettend in de gaten en vertalen deze trends naar het bedtextiel. Hoe? Door bijvoorbeeld het motief van een vintage vloerkleed af te drukken op een dekbedovertrek. Zo krijg je een uitgesproken en unieke uitstraling in je slaapkamer. Naast een hip dekbedovertrek zijn er ook beddenspreien in dezelfde stijl te koop.Badtextiel

Naast dekbedovertrekken en beddenspreien heeft YANN ook handdoeken, plaids en kussens in het assortiment. Ook bij deze producten staan kwaliteit en uitstraling voorop. Het woontextiel van YANN heeft een ding gemeen: het heeft een stoere uitstraling en past altijd in een eigentijds interieur. Met het woontextiel van YANN geef je jouw huis karakter. De collectie van YANN wordt constant aangepast aan de trends in de fashionindustrie waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop blijven staan. YANN zorgt ervoor dat woningtextiel een verlengstuk wordt van de fashionindustrie. En YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van interieurartikelen.

Meer over YANN

Ben je nieuwsgierig geworden naar YANN? En wil je weten wat dit nieuwe merk voor jou te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment of op de website. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.