Yann-Online Mobiel Menu

Groot strandlaken

Ook op het strand wil je goed voor de dag komen met een groot strandlaken van YANN. Met YANN onderscheid je je van de rest. Op het strand maar ook in huis. YANN kiest namelijk net even voor wat anders. Voor een combinatie van stoer en stijlvol, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Een groot strandlaken van YANN is bijvoorbeeld voorzien van een all-over print. Die geeft een ruige uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid. Wie of wat is YANN eigenlijk? YANN is een nieuw merk dat zich wil onderscheiden van de rest door zich voornamelijk op de man te richten. YANN toont altijd lef, overal. In de woonkamer, badkamer of slaapkamer maar ook op het strand. Laat zien dat jij ook lef hebt.

Eigen smaak

Een eigen smaak en mening. De moderne man weet precies wat hij wil. In zijn privéleven, werk maar ook in huis. Hij wil zelf keuzes maken en zijn interieur inrichten. Daar heeft hij geen vrouw voor nodig. YANN constateert dat er op het gebied van woningtextiel voor mannen nog weinig te kiezen valt. Daarom biedt YANN wat de moderne man wil: stoer en stijlvol woningtextiel. Of dat nu gaat om een groot strandlaken met een opvallende print of pittige kussen voor op de bank. Bij YANN zit je als man altijd goed. En als stoere vrouw natuurlijk ook.

Kwaliteit

YANN heeft nog een belangrijke pijler. Dat is kwaliteit. Daarom gebruikt YANN alleen maar stoffen en materialen van een hoge kwaliteit. Zodat jij jarenlang kan genieten van een product. Een groot strandlaken heeft bijvoorbeeld een jacquard weving waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt en zeer stevig is. Bij YANN koop je dus niet alleen een mooi product maar ook kwaliteit. En YANN vindt nog iets belangrijk: de modetrends in de fashionindustrie vertalen naar het woontextiel. Het team achter YANN heeft ruime ervaring in de fashionindustrie en weet wat er speelt op modegebied. Daar is YANN uniek in. Daarmee toont YANN karakter.

Dekbedovertrekken

Naast een groot strandlaken heeft YANN nog meer te bieden. De collectie woontextiel is zeer breed. Je kunt bij YANN ook terecht voor je slaapkamer, woonkamer en badkamer. Alle producten hebben de kenmerkende stoere en stijlvolle uitstraling en zijn kwalitatief zeer goed.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN? Kijk dan verder op de website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op de contactpagina voor meer informatie.