Yann-Online Mobiel Menu

Grijs plaid

Een grijs plaid van YANN op je bank geeft je woonkamer een stoere en stijlvolle uitstraling. Je laat direct zien wie je bent. Toon lef, wees onderscheidend. YANN heeft een grijs plaid in het assortiment die meer gedurfd is dan wat je tot nu toe gewend bent. Door het gebruik van robuuste stoffen krijgt de plaid een ruige en eigentijdse uitstraling die prima past in een moderne woonkamer.

Nieuw

YANN is een nieuw merk dat woontextiel op de markt brengt met een stoere en stijlvolle uitstraling. Hiermee richt YANN zich voornamelijk op de man. Andere merken gaan ervan uit dat de vrouw interieurartikelen koopt en zich bezighoudt met de inrichting van het huis. YANN weet dat de moderne man ook een uitgesproken smaak heeft en precies weet wat hij wil. Ook als het gaat om het interieur. Waarom zou een man geen grijs plaid of andere stoere kleur kunnen uitzoeken? Om de man het kiezen makkelijk te maken, heeft YANN een uitgebreide collectie stoer woontextiel. Stijlvol en met een robuuste kwaliteit. Zoals de man het graag wil.

Functionaliteit

YANN vindt niet alleen uitstraling belangrijk maar gaat ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Zodat je zo lang mogelijk gebruik kunt maken van je spullen. Ook al worden ze veelvuldig gebruikt. Het team achter YANN heeft daarnaast jarenlange ervaring in de fashionindustrie. Ze kijken naar wat er in de mode is en gebruiken onderdelen daarvan om woontextiel te ontwerpen. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan en het gebruik van materialen. Daardoor ontstaat die herkenbare en ruige look.

Kussens

Naast een plaid in de kleur grijs voor op de bank heeft YANN bijvoorbeeld ook kussens in het assortiment. Deze hebben dezelfde stoere look als de woonplaids en passen daar dus prima bij. Maar YANN heeft nog meer te bieden. Zoals pittige handdoeken met een all-over print voor in de badkamer. Of kies voor een Turkse hamamdoek in dezelfde stijl. Voor in de slaapkamer heeft YANN luxe dekbedovertreksets en beddenspreien, wederom met een stoere look. Met YANN geef je je hele huis karakter.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.