Yann-Online Mobiel Menu

Dekbedovertrekset

De moderne man kiest bewust voor een dekbedovertrekset van YANN. Waarom? Omdat YANN duidelijk kiest voor stijlvol en stoer. En daarbij kwaliteit zeker niet uit het oog verliest. Met YANN toon je lef in je slaapkamer. Want juist het interieur in een slaapkamer laat veel van iemands persoonlijkheid zien. De slaapkamer is namelijk een van de meest persoonlijke ruimtes in jouw huis. Je brengt er veel tijd door dus er moet een goede vibe hangen. Met een dekbedovertrekset van YANN laat je karakter zien. Alle dekbedovertrekken hebben een robuuste kwaliteit en een exclusieve afwerking.

Veelbelovend

Wie is YANN eigenlijk? YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat zich voornamelijk wil richten op de man. Waarom? Omdat er eigenlijk nog niks voor hem is. Omdat de moderne man heel goed weet wat hij wil. Niet alleen in het leven maar ook in zijn interieur. Hij houdt van stijlvol en ruig, maar ook duurzaamheid en functionaliteit zijn erg belangrijk voor hem. YANN biedt een combinatie van dit alles. Woontextiel met een flinke dosis karakter. En altijd van een hoge kwaliteit. Passend bij de moderne man en stoere vrouw.

Kwaliteit

YANN laat zich constant inspireren door de modetrends. Dat kan omdat het team achter YANN veel ervaring heeft in de fashionindustrie. De ontwerpers houden de laatste trends nauwlettend in de gaten om deze door te vertalen naar het woontextiel. Bijvoorbeeld door de robuuste stoffen verschillende wassingen te laten ondergaan. Zo ontstaat er een stoere destroyed look die je nu vaak ziet bij jeans. Maar ook door ruige stoffen te gebruiken zoals canvas voor kussens of hoogwaardig katoen voor een dekbedovertrekset. Zo creƫer je een stoere look in je gehele huis.

Assortiment

Wil je een dekbedovertrekset kopen voor in je slaapkamer, kijk dan ook eens naar een stoere beddensprei. En YANN is er ook voor in de badkamer. Zo heeft het luxe handdoeken met een ruige all-over print in de collectie. En een Turkse hamamdoek in dezelfde stijl. Voor in je woonkamer zijn er pittige kussens van canvas met bijpassende woonplaids. Style jouw hele huis met de collectie van YANN. Jouw huis krijgt dan zeker karakter.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden naar YANN? Wil je weten wat dit nieuwe merk allemaal te bieden heeft? Kijk dan op je gemak verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie en contactgegevens.