Yann-Online Mobiel Menu

Dekbedovertrek stoer

De moderne man kiest bewust voor een dekbedovertrek dat stoer en stijlvol is. En dan ben je bij YANN aan het goede adres. Waarom? Omdat YANN keuzes durft te maken en niet kiest voor het gangbare. YANN gaat altijd voor een dekbedovertrek dat stoer en stijlvol is. En verliest daarbij kwaliteit zeker niet uit het oog. Laat zien dat je lef durft te tonen, ook in de slaapkamer. Want juist deze ruimte laat veel van iemands persoonlijkheid zien. De slaapkamer is namelijk een van de meest private ruimtes in jouw huis. Je slaapt er niet alleen maar ontspant en werkt er misschien ook. Met een dekbedovertrek van YANN breng je karakter in je slaapkamer. Alle dekbedovertrekken hebben een robuuste kwaliteit en een exclusieve afwerking.

Kennismaking

Maak kennis met YANN. Een nieuw merk dat zich voornamelijk richt op de man. Maar ook de stoere vrouw kan natuurlijk bij YANN terecht. De moderne man weet heel goed wat hij wil en hoe hij het wil. Niet alleen in zijn eigen leven of op het werk, maar ook in zijn interieur. Hij houdt van stijlvol en stoer, maar ook duurzaamheid en functionaliteit zijn belangrijke peilers voor hem. YANN biedt een combinatie van al deze factoren. Woningtextiel met een flinke dosis lef.

Trendgevoelig

Tot nu toe is woningtextiel weinig trendgevoelig. Er wordt veel van hetzelfde op de markt gebracht. Het team achter YANN doet het anders en laat zich inspireren door de fashionindustrie. Dat kan omdat de ontwerpers veel ervaring hebben in deze tak. Het doel van YANN is om van woningtextiel een verlengstuk te maken van de fashionindustrie. Wat dat inhoudt? Door bijvoorbeeld stoffen te kiezen die trendy zijn en deze verschillende wassingen te laten ondergaan. Zo krijgen je kussens dezelfde uitstraling als je favoriete jeans. Maar ook past YANN moderne dessins toe op bijvoorbeeld een dekbedovertrek. Stoer en stijlvol tegelijk.

Stoere beddensprei

Bij een stoer dekbedovertrek hoort eigenlijk ook een stijlvolle beddensprei. YANN heeft ook dit laatste in de collectie opgenomen. En YANN is er ook nog voor in de badkamer en de woonkamer. Zo krijg je overal in huis dezelfde look.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden naar YANN? Wil je weten wat dit nieuwe merk allemaal te bieden heeft? Kijk dan op je gemak verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie en contactgegevens.