Yann-Online Mobiel Menu

Dekbedovertrek luxe

Voor een dekbedovertrek met een luxe en stoere uitstraling moet je bij YANN zijn. Het bedlinnen van YANN is namelijk stijlvol en heeft een robuuste kwaliteit. De exclusieve afwerking maakt dat een dekbedovertrek van YANN een luxe uitstraling krijgt. En past in elke eigentijdse ruimte. De slaapkamer is namelijk een van de meest persoonlijke en private ruimtes in jouw huis. Je brengt er een groot deel van je leven door, dus het is belangrijk dat het een ruimte is die helemaal bij je past. YANN snapt dat. Met YANN geef je je huis het juiste karakter.

Wie is YANN

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar YANN? Dan is het tijd om kennis te maken. YANN is een nieuw merk op het gebied van woontextiel en richt zich op de eigentijdse man. Want tegenwoordig houdt een man zich namelijk ook bezig met woninginrichting. Hij weet precies wat hij mooi vindt en wil ook een stem hebben. Of het nu gaat om de inrichting van de slaapkamer of woonkamer. Deze man heeft een uitgesproken smaak en durft lef te tonen. Hij is bij YANN aan het goede adres. Dit merk biedt stoer en stijlvol woontextiel aan. Mannelijk met een mysterieuze twist. Maar ook de pittige vrouw kan natuurlijk bij YANN terecht.

Nieuw

Daarmee is YANN anders dan wat je tot nu toe gewend bent. De concurrentie richt zich voornamelijk op vrouwen en is weinig vernieuwend bezig. YANN houdt de trends in de fashionindustrie nauwlettend in de gaten. Want waarom zou je deze trends niet gebruiken in het woontextiel? Zo werkt YANN graag met robuuste stoffen van hoge kwaliteit. En brengt onderscheid door deze stoffen verschillende wassingen te laten ondergaan. Zo krijg je een stoer effect dat bij de moderne man past. YANN toont lef en brengt karakter in huis.

Brede collectie

De collectie woningtextiel van YANN is breed. Het heeft niet alleen een dekbedovertrek met een luxe uitstraling in het assortiment. YANN komt overal in huis terug, zoals in de woonkamer, slaapkamer maar ook in de badkamer. Bijvoorbeeld met luxe handdoeken, Turkse hamamdoeken, canvas kussens, stoere woonplaids en mooie beddenspreien. Allemaal duidelijk herkenbaar en karaktervol.

Meer over YANN

Benieuwd geworden naar YANN? Wil je weten wat dit nieuwe merk allemaal voor jou te bieden heeft? Kijk dan op je gemak verder in ons assortiment. Heb je toch nog vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie en contactgegevens.