Yann-Online Mobiel Menu

Dekbedovertrek lichtblauw

Een dekbedovertrek in de kleur lichtblauw past in elk interieur. Bij YANN is een dekbedovertek net even anders. YANN heeft namelijk een stoere en stijlvolle uitstraling. En dat zie je terug in het bedlinnen van dit merk. YANN durft namelijk keuzes te maken en kiest niet voor het gangbare. Daardoor is een dekbedovertrek in de kleur lichtblauw bij YANN stoer en stijlvol. En van hoge kwaliteit. Want ook dat vindt YANN erg belangrijk. YANN snapt dat de slaapkamer een belangrijke plek is. Niet alleen om te slapen maar bijvoorbeeld ook om te ontspannen of te werken. Met een dekbedovertrek van YANN breng je karakter in je slaapkamer. Alle dekbedovertrekken hebben ook nog eens een robuuste kwaliteit en zijn voorzien van een exclusieve afwerking.

Aangenaam

Nog niet kennisgemaakt met YANN? Dat wordt dan hoog tijd. YANN is een nieuw en veelbelovend merk dat zich voornamelijk richt op de man. De moderne man houdt zich namelijk ook bezig met woninginrichting. Hij heeft een uitgesproken smaak en een duidelijke voorkeur. YANN biedt ruig en eigentijds woontextiel en doet geen concessies als het om praktisch gemak gaat. Mannelijk met een mysterieuze twist. Maar ook de stoere vrouw kan natuurlijk altijd bij YANN terecht.

Verrassend

Veel trends zijn er niet in woningtextiel. De meeste aanbieders spelen op veilig en zijn weinig verrassend. Terwijl je je toch wilt onderscheiden met je interieur. YANN snapt dat. Het team achter YANN laat zich voortdurend inspireren door de fashionindustrie. Het doel van YANN is om woontextiel een verlengstuk van de fashionindustrie te laten zijn. Wat dat betekent? Door bijvoorbeeld stoffen te kiezen die in de mode zijn en deze verschillende wassingen te laten ondergaan. Een voorbeeld hiervan is canvas. Zo krijgen je kussens dezelfde uitstraling als je favoriete jeans. Maar ook past YANN moderne dessins toe op bijvoorbeeld een dekbedovertrek in het lichtblauw.

Collectie

De collectie woningtextiel van YANN is zeer breed. Zo heeft YANN ook canvas kussens, stoere woonplaids, luxe handdoeken en Turkse hamamdoeken in het assortiment. Allemaal duidelijk herkenbaar. Zo ontstaat overal in huis dezelfde look.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden naar YANN? Wil je weten wat dit nieuwe merk allemaal te bieden heeft? Kijk dan op je gemak verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie en contactgegevens.