Yann-Online Mobiel Menu

Dekbedovertrek donkerblauw

Een dekbedovertrek in de kleur donkerblauw van YANN past prima in het interieur van de moderne man. Het bedlinnen van YANN heeft namelijk een stoere en stijlvolle uitstraling. YANN durft keuzes te maken en toont lef. Deze instelling zie je duidelijk terug in het woontextiel van dit merk. Een dekbedovertrek in de kleur donkerblauw krijgt altijd een moderne en ruige twist. Want YANN snapt dat de slaapkamer een belangrijke plek is. In de slaapkamer van tegenwoordig wordt meer gedaan dan alleen geslapen. Vaak wordt er ook gewerkt of gemediteerd. Je slaapkamer moet dan wel de juiste uitstraling hebben. Met YANN geef je deze ruimte karakter. Jouw karakter.

Aangenaam

Nieuwsgierig geworden naar YANN? YANN is een nieuw merk op het gebied van woontextiel dat zich voornamelijk richt op de man. De moderne man houdt zich namelijk ook bezig met woninginrichting. Hij weet wat hij wil in zijn leven en in zijn werk. Maar ook in huis heeft hij de touwtjes strak in handen. Deze man heeft een uitgesproken smaak en durft karakter te tonen. YANN weet dat en biedt stoer en stijlvol woontextiel aan en doet geen concessies als het om praktisch gemak gaat. Mannelijk met een mysterieuze twist. Maar ook de stoere vrouw kan natuurlijk bij YANN terecht.

Nieuw

Daarmee boort YANN een nieuw gat in de markt aan. De concurrentie richt zich voornamelijk op de vrouw en brengt veel van hetzelfde met weinig karakter. YANN brengt daar verandering in. Het houdt de trends in de mode in de gaten en gebruikt deze ter inspiratie. Zo wordt er veel gewerkt met robuuste stoffen en verschillende wassingen. En een dekbed in de kleur donkerblauw wordt net even stoerder gemaakt door bijvoorbeeld een grote print. Zo drukt YANN het motief van een vintage vloerkleed af op een dekbed. Je krijgt dan een eigentijdse en stijlvolle uitstraling.

Collectie

De collectie woontextiel van YANN is dus ruig en stijlvol, maar ook breed. YANN komt overal in huis terug; in de woonkamer, slaapkamer maar ook in de badkamer. Bijvoorbeeld met luxe handdoeken, Turkse hamamdoeken, canvas kussens, stoere woonplaids en mooie beddenspreien. Allemaal duidelijk herkenbaar en karaktervol.

Meer over YANN

Benieuwd naar YANN? Wil je weten wat dit nieuwe merk allemaal voor jou te bieden heeft? Kijk dan op je gemak verder in ons assortiment. Heb je toch nog vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie en contactgegevens.