Yann-Online Mobiel Menu

​Dekbedovertrek blauw

Een dekbedovertrek in de kleur blauw van YANN geeft je slaapkamer de juiste uitstraling. YANN heeft namelijk alleen maar stoere en stijlvolle dekbedovertrekken in het assortiment. Want stijl is belangrijk, zeker ook in je slaapkamer. Gemiddeld brengt een man acht uur per dag in de slaapkamer door. Het is dus belangrijk dat daar de juiste sfeer hangt. YANN is een nieuw en veelbelovend merk op het gebied van woontextiel en heeft een uitgebreide collectie met stoer beddengoed. Toon lef met een ruig dekbedovertrek in het blauw. Of kies voor een van de andere kleuren of stoere motieven. Met het bedlinnen van YANN breng je de juiste vibe in elke slaapkamer. Laat zien dat je karakter hebt.

Eigen mening

De moderne en eigentijdse man heeft een eigen mening en smaak. Waarom zou hij zijn vrouw of vriendin het beddengoed laten uitkiezen? Hij weet zelf ook precies wat mooi is en bij de slaapkamer past. De moderne man gaat voor stoer maar toch ook stijlvol. Hij toont lef. Maar hij vindt praktisch gemak en functionaliteit net zo belangrijk. YANN en de moderne man passen precies bij elkaar. YANN weet dat een dekbedovertrek in het blauw alleen niet voldoende is. Het bedlinnen van YANN is net even anders. Het heeft een ruige uitstraling en laat karakter zien. Zo wordt een vintage vloerkleed op een dekbed afgedrukt. Een combinatie die heel goed werkt. Het geeft de slaapkamer een stoere look.

Duurzaamheid

YANN heeft duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle producten gaan een lange tijd mee omdat de ontwerpers alleen stoffen gebruiken van een hoge kwaliteit. Naast kwaliteit is ook de mode belangrijk voor YANN. De ontwerpers hebben een achtergrond in de fashionindustrie en volgen de trends op de voet. Deze worden vervolgens weer gebruikt bij het ontwerpen van woontextiel en dekbedden. Door verschillende wassingen te gebruiken krijgen de producten bijvoorbeeld een destroyed look. Eigentijds en uitgesproken. Je laat met YANN zien dat je lef toont in je slaapkamer.

Andere producten

YANN richt zich niet alleen op bedlinnen maar op woontextiel. Het heeft naast dekbedovertrekken, beddenspreien ook nog kussens, plaids en handdoeken in het assortiment. Bij alle producten staan karakter en kwaliteit voorop. De collectie van YANN blijft in beweging en wordt aangepast als de mode daarom vraagt. YANN maakt de man bewust dat ook hij belangrijk is bij het kiezen van het juiste interieur.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN? Kijk dan verder in op onze website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op de contactpagina voor meer informatie.