Yann-Online Mobiel Menu

​Dekbedovertrek 2 persoons

Een dekbedovertrek 2 persoons van YANN heeft altijd een stoere uitstraling. De slaapkamer is een van de meest gebruikte plekken in huis, dus je moet je er goed op je gemak voelen. In de slaapkamer zie je veel van iemands persoonlijkheid terug. Het veelbelovende en nieuwe merk YANN heeft stoer bedlinnen in het assortiment. Eindelijk een merk dat lef toont. Niet alleen in de slaapkamer maar ook daarbuiten. YANN is net even anders dan de rest. Een merk dat past bij de moderne man met een eigen mening. Niet alleen in het dagelijks leven maar ook als het om het interieur gaat.

Stoer

YANN weet wat de eigentijdse man wil. Een dekbedovertrek 2 persoons dat stijlvol maar toch ook mannelijk is. Maar dat is niet voldoende. Ook functionaliteit en duurzaamheid vindt de man van tegenwoordig belangrijk. Geef je slaapkamer stijl en karakter. Je slaapkamer is namelijk de plek bij uitstek waar jij je prettig moet voelen. YANN heeft bijvoorbeeld een dekbedovertrek 2 persoons maar ook een beddensprei in het assortiment. YANN brengt altijd een ruige look door bijvoorbeeld het motief van een vintage vloerkleed af te drukken op een dekbedovertrek. Stijlvol en toch mannelijk.

Trends

YANN biedt wat anderen niet hebben. Namelijk mannelijk beddengoed dat karakter toont. De ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Ze kijken niet alleen naar deze trends maar vertalen ze ook naar het woontextiel. Door bijvoorbeeld te werken met verschillende wassingen of verrassende prints te gebruiken. Eén woord staat altijd centraal en dat is lef. Een andere belangrijke peiler is kwaliteit. De producten van YANN worden altijd gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit. Een dekbedovertrek 2 persoons gaat daarom lange tijd mee en blijft dezelfde uitstraling houden.

Badtextiel

YANN is niet alleen een specialist op het gebied van bedlinnen. Het merk heeft nog veel meer in het assortiment. Bijvoorbeeld plaids en kussens voor in de woonkamer. Maar ook handdoeken horen bij het assortiment. Alle stoffen zijn eigentijds en duurzaam. Alle producten van YANN hebben een ding gemeen: ze hebben een ruige uitstraling en passen in elk eigentijds interieur. Met YANN ben je altijd verzekerd van kwaliteit en eigenheid. De collectie wordt namelijk constant aangepast aan de trends in de fashionindustrie. En YANN wil de moderne man laten zien dat er ook voor hem veel keuze is op het gebied van woontextiel.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.