Yann-Online Mobiel Menu

Blauw dekbedovertrek

De eigentijdse man kiest voor een blauw dekbedovertrek van YANN. De slaapkamer is een van de meest gebruikte en private plekken in het huis en is daarom erg belangrijk in het interieur. Een slaapkamer wordt tegenwoordig allang niet meer alleen gebruikt om te slapen, maar ook om te werken, ontspannen of zelfs te sporten. De slaapkamer is daarom een belangrijke ruimte in huis waar je veel tijd doorbrengt. Laat zien dat je lef hebt door te kiezen voor een blauw en stoer dekbedovertrek van YANN. Zo krijgt je slaapkamer karakter. jouw karakter.

Vintage vloerkleed

YANN weet precies wat de moderne man of pittige vrouw tegenwoordig wil. De tijd dat de vrouw het bedlinnen uitkoos zonder om de mening van de man te vragen, ligt achter ons. Want de man heeft ook een eigen mening en smaak. Tot deze man richt YANN zich met hun collectie stoer bedlinnen. Maar een stijlvol blauw dekbedovertrek valt ook zeker bij de vrouw in de smaak. Want YANN kiest altijd voor stijlvol met een ruige twist. Met YANN laat je zien dat je karakter hebt en niet voor het gangbare kiest. Zo drukt YANN het motief van een vintage vloerkleed af op een dekbedovertrek. Net even anders dan de rest.

Kwaliteit

Naast uitstraling vindt YANN kwaliteit ook erg belangrijk. Er worden dan ook alleen stoffen van een hoge kwaliteit gekozen voor de producten. De dekbedovertrekken van YANN zijn duurzaam en gaan lange tijd mee. De ontwerpers van YANN houden ook de trends in de fashionindustrie goed in de gaten. En kijken hoe ze deze kunnen toepassen in het woontextiel.

Beddensprei

YANN heeft een uitgebreide collectie woontextiel. Van bedlinnen tot handdoeken, van een woonplaid tot kussens. Het woontextiel heeft een ding gemeen: het is stijlvol en stoer. En van een hoge kwaliteit. YANN past perfect in een eigentijds interieur. Met YANN geef je jouw huis karakter en toon je lef. YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van interieurartikelen.

Meer over YANN

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat YANN allemaal te bieden heeft en wil je meer weten over dit nieuwe merk? Kijk dan rustig verder in ons assortiment. Heb je vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.