Yann-Online Mobiel Menu

​Beddensprei

Een stoere beddensprei maakt een slaapkamer helemaal af. Per dag breng je gemiddeld acht uur door in de slaapkamer, dus is het belangrijk dat je je daar lekker voelt. Zorg er daarom voor dat je slaapkamer karaktervol is. YANN is een nieuw merk dat zich richt op de moderne man en pittige vrouw. Het heeft eigentijds en mannelijk bedlinnen in de collectie. Bijvoorbeeld een dekbedovertrek en een beddensprei die net even anders zijn dan de rest. Stoer en ruig, passend bij de moderne slaapkamer van de eigentijdse man. Met YANN in je slaapkamer toon je lef.

Kwaliteit

De moderne man van tegenwoordig heeft precies in zijn hoofd wat hij wil. Hij gaat voor stoer maar toch stijlvol. Maar ook voor praktisch en functioneel. Mannelijk met een ruige twist. Hij kiest voor een beddensprei van een hoge kwaliteit die er pittig uitziet. Dit segment in het woontextiel ontbreekt eigenlijk nog bij andere aanbieders. Zij richten zich voornamelijk op de vrouw, de man wordt nauwelijks betrokken als het gaat om de aanschaf van bedlinnen. YANN doet het anders en spreekt juist de man aan.

Mode

YANN heeft ontwerpers die werken met stoffen van hoge kwaliteit. Ze kijken naar de trends en houden de mode nauwlettend in de gaten. Ze vertalen deze trends vervolgens door naar het bedtextiel. Hoe gaat dat in zijn werk? Door te werken met verschillende wassingen. Zo krijg je een uitgesproken en ruige uitstraling in je slaapkamer. Met een beddensprei die er net even anders uitziet toon je karakter in je slaapkamer.


Kussens

Naast een beddensprei heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Zoals dekbedovertrekken, handdoeken, plaids en kussens voor in de woonkamer. Kwaliteit en uitstraling staan ook bij deze producten bovenaan. Het woontextiel van YANN heeft een ding gemeen: het heeft een stoere uitstraling en past altijd in een eigentijds interieur. Met het woontextiel van YANN geef je jouw huis karakter. De collectie van YANN wordt constant aangepast aan de trends in de fashionindustrie waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop blijven staan. YANN gaat ervoor zorgen dat woontextiel een verlengstuk wordt van de fashionindustrie. En YANN wil de man ervan bewust maken dat ook zijn mening telt bij de aanschaf van een beddensprei.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder op onze website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.