Yann-Online Mobiel Menu

Bed plaid

Een bed krijgt met een plaid van YANN een stijlvolle uitstraling. Je brengt een groot deel van de dag door in je slaapkamer dus deze ruimte moet er goed uitzien. Kies je voor stijlvol met een stoere en ruige twist, dan ben je bij YANN aan het goede adres. YANN begrijpt namelijk dat de slaapkamer een belangrijke ruimte is. Dat je ook daar je karakter wilt laten zien. Kies daarom voor een bed met een plaid of dekbedovertrek van YANN. Stoer en ruig, passend bij de moderne man. Passend bij jou.

Ruig

YANN is een nieuwe speler op de woningtextielmarkt. YANN wil het anders doen. YANN wil de man centraal stellen. De tijd dat de vrouw het woningtextiel en de man de geluidsinstallatie uitkoos, ligt achter ons. De moderne man weet precies wat hij wil. Hij gaat voor een pittig bed met een plaid. Of voor robuuste kussens op de bank. Hij heeft een uitgesproken smaak en is niet bang om lef te tonen in zijn interieur. Hij wil mannelijk woontextiel met een ruige twist. En dat is precies wat YANN in huis heeft.

Kenmerken

Stoer en stijlvol zijn twee kenmerken van YANN. Maar het merk heeft nog meer in huis. Het gaat altijd voor duurzaamheid en kwaliteit. Een ander belangrijk kenmerk is functionaliteit. YANN weet wat de man wil. Daarom worden de modetrends in de fashionindustrie goed in de gaten gehouden. Is er iets nieuws? YANN kijkt of de trend toe te passen is in het woontextiel. De robuuste stoffen ondergaan bijvoorbeeld verschillende wassingen. Daardoor krijg je die stoere en ruige look. Ideaal voor kussens op de bank. Maar denk ook aan een bed met een stoere plaid van kwalitatief goede stof.

Kussens

Naast plaids en dekbedovertrekken heeft YANN ook nog andere producten in het assortiment. Want YANN vindt het belangrijk dat overal in huis dezelfde sfeer hangt. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de luxe handdoeken met een all-over print voor in de badkamer. Of een Turkse hamamdoek met een stoere uitstraling. Voor in de woonkamer heeft YANN kussens van een robuuste stof en stijlvolle woondekens. Met YANN geef je het hele huis karakter.

Meer over YANN

Wil je meer weten over YANN en wat dit nieuwe merk te bieden heeft? Kijk dan rustig verder op onze website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op onze contactpagina voor meer informatie.