Yann-Online Mobiel Menu

​Badtextiel

Badtextiel, vaak ziet het er allemaal hetzelfde uit. Saai en kleurloos. YANN durft onderscheidend te zijn. Met een all-over print op het badtextiel maakt YANN duidelijk een statement. Daardoor zijn de handdoeken duidelijk herkenbaar en hebben een eigen stijl. Want je wilt niet alleen je woonkamer en slaapkamer een YANN-uitstraling geven. YANN hoort zeker ook thuis in de badkamer.

Wie is YANN eigenlijk? YANN is een veelbelovend en nieuw merk dat zich wil onderscheiden van de rest door zich voornamelijk op mannen te richten. YANN durft lef te tonen, in het hele huis. Stoer en ruig, passend bij het interieur van de moderne man die wil laten zien wie hij is.

Eigen smaak

Want de man van tegenwoordig weet precies wat voor interieur hij wil. De tijd dat hij zijn vrouw alles liet uitkiezen, ligt achter ons. De zelfverzekerde man wil ook een stem hebben en kiest zijn eigen interieur. Of het nu gaat om badtextiel of kussens voor op de bank. Hij heeft zijn eigen mening en smaak en draagt die graag uit. Daarom past YANN perfect bij de moderne man. YANN weet namelijk wat hij wil. Stoer maar toch stijlvol. Duurzaam en praktisch in het gebruik. Net even anders dan de rest. YANN maakt bijvoorbeeld gebruikt van all-over prints op badtextiel. En YANN kiest altijd voor kwaliteit. Daardoor krijgen de handdoeken een stijlvolle uitstraling en passen ze in elke moderne badkamer.

Lef

Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor YANN. Er worden alleen stoffen van een hoge kwaliteit gebruikt waardoor de producten jarenlang meegaan. Het badtextiel heeft bijvoorbeeld een jacquard weving waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt en zeer stevig is. Bij YANN koop je dus niet alleen een look maar ook kwaliteit. YANN vindt nog iets erg belangrijk: de modetrends in de fashionindustrie. De trends worden op de voet gevolgd en vervolgens vertaald naar het woontextiel. Daar is YANN uniek in. Daarmee toont YANN lef.

Dekbedovertrekken

YANN wordt niet alleen gebruikt in de badkamer maar ook in de slaapkamer en woonkamer. Naast badtextiel heeft YANN ook dekbedovertrekken, beddenspreien, woonplaids en kussens in het assortiment. Ook deze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een stoere uitstraling.

Meer over YANN

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over YANN? Kijk dan verder in op onze website. Heb je vragen over een product? Kijk dan op de contactpagina voor meer informatie.